Belépés Bejelentkezés: Elfelejtett jelszó >
Jegyezz meg

Ingyenes

társkereső regisztráció

Keresztnév
Születési év
 
E-mail cím

Regisztráció

Mobil alkalmazás (már 12730 társkereső használja az alkalmazást.)Társkeresés mobilabban! Forradalmian új társkereső alkalmazás weben, okostelefonon és tableten.
Forradalmasítjuk a társkeresést. Magyarországon egyedülálló módon, eddig nem alkalmazott technológiával találjuk meg neked a megfelelő társat.
Gyors, pontos és biztonságos társkeresés a neten, a kor modern technológiájával.
Töltsd le az alkalmazásunkat telefonodra, tabletedre, használd minél gyakrabban, és növeld az esélyed a társkeresésben!

A Találkapont.hu több, mint egy hagyományos társkereső.
Magyarországon nagyon sokan keresnek társat – akár komoly kapcsolatra vágynak akár csak egy kalandot keresnek.
A mai felgyorsult világban egyre több ember használ okostelefont, tabletet. A mindennapi élet szükséges részei lettek ezek az eszközök. Nem csak weboldalunkon, de mobilodon, tableteden is megmutatjuk a közeledben tartózkodó társkeresőket. Alkalmazásunk azonnal jelzi és térképen is megmutatja, ha az igényeidnek megfelelő társkereső bejelentkezik. Gondolj bele, milyen izgalmas, ha szabadtéri koncerten, utcán vagy akár egy étteremben, szórakozás közben értesülsz arról, hogy a közeledben tartózkodik egy, az igényeidnek megfelelő társkereső, akivel fel tudod venni a kapcsolatot és azonnal találkozhattok is.
Természetesen minden információt, pozíciót külön regisztrálni és engedélyezni kell, így csak azokat az információkat használjuk illetve közvetítjük ki, amit a társkeresőink engedélyeztek.

Kiemelkedve más hasonló társkereső szolgáltatást nyújtó oldalak közül, több megoldást dolgoztunk ki, melyek egyedülállóak a mai társkereső oldalak palettáján.
Hamarosan bevezetésre kerül oldalunkon országos program, randihely és kedvezmény ajánló rendszerünk, mely segítségével értesülhetsz a legjobb rendezvényekről, fesztiválokról.
Randi hely keresőnk segítségével kiválaszthatod a számotokra ideális helyet.

Sikeres társkeresést kívánunk!

Találkapont
Magyarország elsőszámú mobil társkeresője