Belépés Bejelentkezés: Elfelejtett jelszó >
Jegyezz meg

Ingyenes

társkereső regisztráció

Keresztnév
Születési év
 
E-mail cím

Regisztráció

Bemutatkozunk

Gyors, pontos és biztonságos társkeresés a neten, a kor modern technológiájával.
Magyarország legdinamikusabban fejlődő és a mobil párkeresés elsőszámú társkereső oldala. Ez a Találkapont.hu!

Magyarországon nagyon sokan keresnek társat – akár komoly kapcsolatra vágynak akár csak egy kalandot keresnek.
Célunk, hogy igényes és komoly felhasználóinknak lehető leggyorsabban, időt és pénzt megtakarítva találjuk meg a legmegfelelőbb társat.
Kiemelkedve más hasonló szolgáltatást nyújtó oldalak közül, több megoldást dolgoztunk ki, melyek egyedülállóak a mai társkereső oldalak palettáján.
A klasszikus internetes társkereső szolgáltatásunk mellett a mobil eszközökre fejlesztett ( okostelefon és tablet) alkalmazással nemcsak a személyes adatok alapján, hanem a felhasználók pozíciója, tartózkodási helye szerint is – akár 10 m pontossággal- meg tudjuk találni a keresett partnert.
Gondolj bele, milyen izgalmas, ha szabadtéri koncerten, utcán vagy akár egy étteremben, szórakozás közben értesülsz arról, hogy a közeledben tartózkodik egy, az igényeidnek megfelelő szintén társkereső, akivel azonnal fel tudod venni a kapcsolatot.
Természetesen minden információt, pozíciót külön regisztrálni és engedélyezni kell, így csak azokat az információkat használjuk illetve közvetítjük ki, amit a társkeresőink engedélyeztek.

Sikeres társkeresést kívánunk!